Jdi na obsah Jdi na menu

Příspěvky dětí

4. 4. 2011

Příspěvky od dětí k pohádkovému dnu ( bez úprav!):

Dnes jsme prožili krásný den se spisovatelem Hansem Christianem Andersenem. První hodinu jsme si sedli na koberec a řekli jsme si něco  o něm. Kdo chtěl mohl přinést bonusové úkoly např. jeho životopis. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavých  věcích a přečetli si jeho pohádku. Potom jsem šli do kina kde jsme viěli některé jeho pohádky např. : křesadlo. Přišli jsem z kina a doplňovali kvíz aby sme si prověřili svoje znalosti.     (Jolanka)

 

1. hodinu jsme si vykládali o H. Ch. Andersenovi. V 9 jsme se vydali do kina. Vyděli jsme pohádky o snehové královně, císařovy nové šaty atd....byl to zábavný den potom jsme vyplňovaly pracovní list. (Míša)

 

Dnes jsme měli povídání o H. Ch. andersenem. První hodinu jsme donesli bonusové úkoly za pochvalu. Pak jsme šli v 9 hodin do kina na animované a kreslené pohádky a dozvedel jsem se že andersen spadl z postele a měl vážné zranění. (Erik)

 

Dne 1. 4. 2011 jsme prožili pohádkový den. Na začátku hodiny jsme se sešli na koberci a povýdali jsme si o H. Ch. Andersenovi. Po přestávce jsme se vydali na na cestu do kina. V kině jsme vyděli 4 pohádky: O malence, Císařovy nové šaty, Sněhová královna a Křesadlo. Potom jsme psali kvíz.  (Lukáš)